Ljupka Gojić Mikić zna kako isfurati trendove na svoj način: 'Volim miks raznih uzoraka i boja'

Pozirala je našem Goranu Čižmešiji, a outfit može biti inspiracija za ovu toplu jesen
Vidi originalni članak

Na listama najbolje odjevenih Hrvatica, svoje mjesto uvijek pronađe i Ljupka Gojić Mikić koja svojim odjevnim kombinacijama pokazuje da je za nju moda - igra! Prati trendove, no svaki od it komada isfura na svoj način, a ljubav prema maštovitim i kreativnim stajlinzima prenijela je i na svoje kćeri.

Naš je fotograf Goran Čižmešija u centru grada sreo poznatu manekenku i vlasnicu slastičarnice u kojoj se traži mjesto više, Jolie petite Patisserie. Porazgovarali su malo o outfitu, kojeg je toga dana nosila Ljupka, a nas je posebno oduševila statement torba tirkizne boje.

- Došla sam s prijateljicom u grad na ručak i obukla sam ono što mi je najpraktičnije. Volim miks raznih uzoraka i boja, meni je to jednostavno kombinirati, iako se to drugima čini komplicirano. Nikad me nećete u gradu vidjeti u štiklama, njih nosim eventualno na evente, iako sve manje, štikle nekako gledam kao prošlost - ispričala nam je Ljupka.

Lijepa brineta može se pohvaliti savršenom figurom pa joj sjajno pristaje što god da odjene, a za ovu se prigodu odlučila za svoju verziju ležerne elegancije. Odličan kombinezon  cvjetnog uzorka kombinirala je s trendi natikačama u modelu gladijatorica i statement tirkizne boje s detaljem resica.

Outfit je zaokružila sivim sakoom prebačenim preko ruke, upečatljivim zlatnim naušnicama te jednostavnim sunčanim naočalama.

U galeriji pogledajte što se sve ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Stiže nam vrijeme kožnih jakni; izdvojili smo najbolje komade iz omiljenog dućana
Nakon gotovo tri desetljeća Sarah Burton više nije kreativna direktorica modne kuće Alexander McQueen
Vječni klasici među parfemima koji su hit već godinama i nikad ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".