Ljubiteljice Zare, pronašli smo Instagram profil od kojeg se nećete odvajati!

Ako volite ovaj high street brend, uživat ćete u fotkama!
Vidi originalni članak

Svi smo znali kako "Vrag nosi Pradu", no, sudeći po novom profilu na Instagramu, čini se kako nosi i Zaru.

Naime, dvije urednice portala Who What Wear - Mimi Postigo i Lauren Eggertsen stoje iza profila @thedevilswearzara, odnosno "vrag nosi Zaru", a profil je posvećen upravo tom popularnom high street brendu. 

Nakon što su primijetile da većinu njihove garderobe čine upravo Zarini komadi, svoje su odjevne kombinacije odlučile napraviti javnima, a Instagram je bio idealna platforma za to pa je i opis na profilu takav: "Sve što nosimo je i Zare pa smo napravile profil na Instagramu posvećen tome". 

Ovaj je profil odlična inspiracija jer je moguće vidjeti kako odjeća s polica trgovina i iz web shopa pristaje "stvarnim" ženama i kako izgleda u realnosti. Definitivno ćemo ih zapratiti!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".