Veliko srce malom srcu

Kolekcija modernih narukvica "Be engaged", čiji dizajn potpisuje glazbenica Lana Jurčević, prije svega ima humanitarni karakter i upravo zato simbolično širi poruku ljubavi.
Vidi originalni članak

Kako srce kuca brže upravo zbog ljubavi bez koje ne možemo živjeti, čak deset kuna od svake prodane narukvice donirat će se udruzi "Veliko srce malom srcu". Riječ je o neprofitnoj, humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim manama i drugim bolestima. Jedna je od najstarijih udruga u Hrvatskoj, a osnovni su joj ciljevi razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih mana, potpora njihovu pravodobnom i pravilnom liječenju, prikupljanje sredstava za potrebne uređaje, pomagala i lijekove te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i manama. 

U akciji mogu sudjelovati svi kupnjom narukvica koje su dostupne u slobodnoj prodaji u Kozmo drogerijama. Cijena narukvice iznosi 99,00 kuna, a od svakog iznosa 10,00 kuna odlazi u humanitarne svrhe udruzi "Veliko srce malom srcu".

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".