Kad ljubav zavlada crvenim tepihom

FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver FOTO: getty/guliver
Zaljubljenih pogleda ove godine kao da je bilo više no ikada do sada...
Vidi originalni članak

Crveni tepih 73. dodjele Zlatnih globusa ove je godine izmamio neke od omiljenih Hollywoodskih parova koji se ovog puta nisu ustručavali pred silnim fotografima pokazati ne tako sitne znakove pažnje. Neki su se posebno potrudili uskladiti svoje stilske odabire tako je glumac Jason Sudeikis tjekom intervjua posebno istaknuo kako je boju čarapa uskladio s Michael Kors haljinom svoje drage. 

Glumica i pjevačica od sinoć i dobitnica Zlatnog globusa Lady Gaga bila je u pratnju zaručnika. Iako mu je u govoru zaboravila čestitati na crvenom tepihu na crvenom tepihu izgledali su i više nego zaljubljeno.

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham gotovo uvijek odnesu titulu najzgodnijeg para a za sinoćnji poseban sjaj možda je zaslužno to što su se nakon 5 godina veze - zaručili!

Ostale ljubavne parove pogledajte u našoj galeriji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".