Ljeto u Saboru: Trudna Ivana Ninčević Lesandrić pojavila se u dugoj ružičastoj haljini

Ljeto, barem po temperaturama, u punom je jeku, no to ne znači da je OK odjenuti lepršavu boho haljinu u Sabor, kaže naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor
Vidi originalni članak

Naime, bez obzira na trudnoću, dress code se u institucijama ne mijenja, dodaje savjetnica.

- Danas čak i high-street dućani nude predivne kolekcije za trudnice, s krojevima koji uključuju gumu i obećavaju super-udobnost u svakom tjednu trudnoće. Ova je haljina idealna za godišnji odmor, ili za sljedeći, produljeni vikend. 

Nadalje, bilo bi dobro poraditi i na frizuri, jer previše ležerna nije dostojna institucije kao što je ona politička, rekla je Dubravka. 

Umjesto lepršave kreacije boje lososa (boja je OK, no u poslovnom stilu idealna je za sakoe ili bluze), predlažem suknje ili haljine do koljena i bolero koji se ne treba zakopčati.

- Ova varijanta izgledat će uvijek elegantno i poslovno, bez obzira na veličinu trbuha i stupanj trudnoće - zaključuje. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".