Ljeto je u gradu: Isprobali smo komade iz nove kolekcije Esmara by Heidi Klum

Sutra u trgovine stiže kolekcija #LETSLOVESUMMER, a naše novinarke isprobale su komade u kojima je stylish ljeto zajamčeno!
Vidi originalni članak

Svakog ljeta vraćamo se boho stilu - lepršavi materijali, opušteni krojevi i veseli uzorci stvoreni su za ljetne dane, a savršeni za festivale i tulume na otvorenom. Lidl i Heidi Klum mislili su na to pa je četvrta kolekcija Esmara by Heidi Klum baš u takvom znaku.

#LETSLOVESUMMER donosi boemski stil, opuštene krojeve, razigrane detalje i lepršave krojeve, a komadi se mogu jednako dobro kombinirati u različitim prigodama. 

Maksi haljine upečatljivog uzorka odlično izgledaju uz tenisice, ali i kombinirane sa sandalama na punu petu, kao i one s ravnim potplatima. Kratke hlačice, tunike i majice na bretelice napravljene su od laganih komada pa se mogu nositi cijelo ljeto, a odlično izgledaju u kombinaciji s traperom. 

Basic majice su must have svakog ormara, bez obzira na to radi li se o modelu u maslinasto-zelenoj, crnoj ili bijeloj boji, a boho vez na ovratniku daje dozu posebnosti - mogu se kombinirati uz traperice, vruće hlačice i traper suknje i nadopuniti raskošnim nakitom i upečatljivim torbicama. 

Lagana haljina u crnoj i bijeloj boji stvorena je za sve prilike - može se nositi na plažu, ludi ljetni tulum, kavu u gradu ili ručak s prijateljicama. Kad se upotpuni remenom i neizostavnim crvenim ružem, lako se pretvara u kombinaciju za romantičnu večeru. 

Cijela kolekcija nadahnuta je Kalifornijom, drugim domom Heidi Klum, a funkcionirat će izvrsno na gradskom asfaltu, ali i na sunčanoj obali i rivi.  

Sadržaj omogućio Lidl

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".