Ljetni must have

Vrijeme uživanja na plaži je započelo, a torba za plažu, sunčane naočale i dobra knjiga neki su od nezaobilaznih asesoara.
Vidi originalni članak

Torbe Piccola Borsa jedinstveni su i unikatni proizvod koji je ovog ljeta dobio pridjev must have. Velike i male torbe ručni su rad iz Maroka, napravljene od bambusa, dok je unutrašnjost sašivena od stopostotnog organskog pamuka. Glavna ideja je da svaka torba bude jedinstvena pa tako svatko može izabrati boju inicijala, pompona, čipke...

Kolekcija sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2016. Chopard idealan je spoj majstorstva izrade i moderne tehnologije. Besprijekorno stilizirani i profinjeni, novi modeli odišu bezvremenskom elegancijom, savršeno dočaravajući glamurozan Chopardov svijet.

Iako je Frida Kahlo ponajprije umjetnica, prepoznatljiva po svojim slikama, njezin je osebujan izgled itekako ostavio traga i u modnoj industriji. Upravo je to bila inspiracija za knjigu "Frida Kahlo: Fashion as the art of being" koju potpisuje glavna urednica španjolskog Ellea, Susana Martinez Vidal.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".