Ljetni hit: Ove natikače od 199 kuna kupuju svi modni urednici!

Pomalo podsjećaju na Hermes model koji je bio prošlogodišnji hit
Vidi originalni članak

Kad smo ih vidjele na policama trgovina, nismo mislile da će napraviti takav hype, no - on se dogodio! Naime, za Zarinim natikačama koje dolaze u nekoliko boja, trendseterice i modne urednice jednostavno su poludjele.

Riječ je o kožnom modelu koji se prodaje po cijeni od 199 kuna, a dolazi u četiri varijante - smeđoj, crvenoj, žutoj i plavoj. Pomalo podsjećaju na Hermes model koji je bio glavna zvijezda prošlog ljeta, a izgledaju skuplje nego što uistinu jesu. Ako radite u uredu gdje je ovakva obuća dozvoljena, ovo je odlična investicija jer ih možete, osim na posao, nositi u grad, na kavu, ručak s prijateljicama pa i na plažu, ako vam ih nije "žao"!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".