Ljetni fashion trendovi: Deset komada u kojima ćete izgledati poput arapske princeze

Ljeto je idealno godišnje doba za poigrati se sa stilovima, bojama i krojevima. Ove godine inspiraciju smo pronašli u arapskim zemljama, a ovdje je deset chic komada u kojima svaka žena može izgledati kao arapska princeza
Vidi originalni članak

1. Za sve prilike u kojima želite ostaviti dojam predlažemo vam dvodijelni kimono orijentalnog uzorka narančasto-zlatne boje. Ispod predlažemo laganu bijelu košulju s čipkastim uzorkom. Prednost je što se kimono može nositi u različitim varijantama, pa će tako gornji dio efektno funkcionirati i na traperice, a donji dio donijet će dašak arapskog glamura i običnoj bijeloj majici. Kombinaciju zaokružite čizmama u špic u sličnoj nijansi i predimenzioniranim smeđim sunčanim naočalama.

2. Za vruće dane, kada ne stignete previše razmišljati što uskladiti s čime, idealan je udobni kombinezon blijedoplave boje širokih nogavica. Kopča se sprijeda velikim gumbima, a poseban pečat ovom komadu odjeće daju valovite naramenice. Iako zanimljiv sam po sebi, dodatno ga možete podići komadom nakita, primjerice ogrlicom zlatne boje i oversized naušnicama s kamenom u boji haljine i torbom slične nijanse.

3. Dugačka bijela ljetna haljina bezvremenski je klasik idealan za šetnju uz more ili grad. U našoj varijanti haljina je blago strukirana s našivenim čipkastim uzorcima na ramenima. Za ugodno koračanje predlažemo lagane sandale, a za zaštitu od sunca crni šešir koji će se savršeno uklopiti u ljetnu priču. Crno-bijeli modni spoj razbit će naušnice avangardnog uzorka u zlatno-brončanoj boji.

4. Lepršavu crvenu haljinu zanimljivog kroja i otvorenih leđa možete upotpuniti s ring naušnicama u istoj jarko crvenoj boji i bijelim sandalama za vezanje. Mladenačka kombinacija idealna je za šetnju uz plažu ili po gradu.

5. Kratke hlače i top bez rukava idealan su izbor kad ste cijeli dan u pokretu, ali uz malo mašte u slaganju boja i krojeva nipošto ne morate izgledati dosadno. Naš prijedlog su žute hlače do koljena i ružičasti rebrasti top koji se veže oko vrata. S bijelim ljetnim šeširićem bit ćete sigurni od sunca, a na ovakvu kombinaciju odlično pristaju sandale na vezanje i vrećasta torbica s uzorkom.

6. Spremno dočekajte svježija ljetna jutra u laganom baloneru klasičnog kroja boje slonovače. Odvažniji izbor sunčanih naočala sa zelenim okvirima i krupne naušnice s uzorkom koji podsjeća na morske školjke izdvojit će vas iz mase, a tu je i retro pletena ovalna torbica s ručkama za dodatni dašak elegancije.

7. Hit je dugačka elegantna bijela haljina rupičastog uzorka koja ne otkriva previše, a savršena je za suha i sparna ljeta. S modnim dodacima ovdje možete pustiti mašti na volju, a za potpuno morski look predlažemo vam minijaturnu pletenu torbicu koja se nosi oko vrata i usku ogrlicu od krupnih komada kamenja u pastelnim bojama te predimenzionirane smeđe sunčane naočale.

8. Na kratki bijeli pleteni top izvrsno će pristajati lepršave hlače zanimljivog uzorka sa sofisticiranim pojasom kojim se vežu oko struka. Na top prebacite lepršavu bluzu istog materijala i uzorka kao i hlače, a ovakav modni odabir upotpunite smeđim sunčanim naočalama i lakiranom crnom torbicom oko vrata.

9. Za bilo koju priliku predlažemo vam elegantnu bluzu orijentalnog stila bez rukava boje slonovače sa zanimljivom kombinacijom uzoraka i upečatljivom špagicom za vezanje na koji možete kombinirati bijele hlače, traperice ili suknje.

10. Za vruće morske noćne izlaske nezaboravno ćete izgledati u kratkom topu otkrivenih ramena s tigrastim uzorkom i rukavima s vezicama. Uz top će odlično izgledati kratke suknja-hlače istog uzorka, ali jednako će dobro funkcionirati i na jednobojne hlače ili suknje bilo kojih dužina. Sve začinite krupnim narukvicama i naušnicama u zlatnim tonovima i zablistajte.

Sadržaj omogućio Reserved

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".