Ljetna elegancija pristaje joj kao salivena: Nataša Janjić Medančić zablistala u domaćem dizajnu

Glumica je odabrala haljinu s potpisom splitskog brenda Arileo i Ledenko cipele
Vidi originalni članak

Nekadašnji plemićki ljetnikovac Residence Kaštelet ponovo je zasjao punim sjajem! U jednoj od perjanica hotelskog lanca Bluesun Hotels & Resorts proslavljeno je otvaranje renoviranog baroknog ljetnikovca koji još od 18. stoljeća ponosno krasi obalu Tučepa.

Među uzvanicima koji su uživali u jedinstvenoj atmosferi Kašteletovog impresivnog atrija bila je i glumica Nataša Janjić Medančić koja je oduševila svojim modnim izborom. Iako je ljeto najčešće rezervirano za jarke ili pastelne boje, glumica se držala crno-bijele elegancije koja joj pristaje fantastično.

Nataša Janjić Medančić za ovu je prigodu odabrala domaći dizajn - haljinu potpisuje splitski brend Arileo, a ističe se grafičkim uzorkom te efektnom kragnom koja je odličan detalj, a haljina postaje pravi statement komad u ormaru.

I iza cipela stoji domaći brend pa je glumica prošetala jednostavne sandale iza kojih stoji dizajner Ivan Ledenko. Modeli s Ledenko potpisom ručno su rađeni, a izvrsno su ulaganje jer su nosivi godinama. Stajling poput Natašinog savršen je izbor za sve ljetne svečanosti - s lepršavom haljinom nema greške, a želite li napraviti odmak od ljetne klasike u boji, izaberite crno-bijelu modnu formulu, a s upečatljivim uzorcima napravite odmak od klasike.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".