Ljepotice iz radionice Dolce & Gabbana koje definitivno želimo u ormaru

Tko je rekao da moda nije umjetnost?
Vidi originalni članak

Modni dvojac Dolce & Gabbana iznenađuje nas gotovo na tjednoj bazi pa drugačije nije bilo niti ovog puta. Trenutno su nam za oko zapela dva para obuće za koje bismo definitivno mogli reći da su prava mala remek djela te za koje će se odlučiti samo one najhrabrije trendseterice. Ili barem one najdubljeg džepa! 

Ove sandale čija peta imitira vazu s cvijećem definitivno su nešto što bismo rado vidjele u svojoj kolekciji. Osim što im je kombinacija boja fantastična za ljeto, definitivno su par koji će osvježiti i najdosadniju odjevnu kombinaciju. Ipak, za ovaj par treba izdvojiti pozamašnu svotu novaca, točnije 2750 eura!

Ukoliko niste toliko hrabre, utoliko je za vas malo decentniji par obuće. Riječ je o salonkama s otvorenom petom koje po sebi imaju klasičan print cvijeća, ali i zanimljiv ukras na prednjem dijelu koji im daje dodatnu elegantnu notu. U cijelosti su napravljene od kože, a, ako odlučite u njih investirati, potrebno  je izdvojiti 695 eura! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".