Ljepotica u odvažnom outfitu izgleda kao da je sišla s naslovnice modnog časopisa

Lucija voli kombinirati stvari iz muškog ormara i u tome je prava majstorica!
Vidi originalni članak

Lucija Franić studentica je odnosa s javnošću, a kad smo vidjeli njezinu odjevnu kombinaciju, pomislili smo da izgleda kao da je sišla s naslovnice nekog modnog časopisa. Lucija super stil ima u malom prstu, a jedan modni trenutak na zagrebačkim ulicama zabilježio je naš Goran Čižmešija. On je Luciju fotkao u kombinaciji Zarine jakne s muškog odjela, inače od njezina dečka, Zarine torbe, H&M hlača i čizmi iz Barcelone: 

Imala sam kolokvij pa sam nakon dugo vremena došla u grad na kavu. Inače sam više tip za crno, ali kako sam kupila ove bijele čizme, zaključila sam da uz njih super idu smeđi tonovi. Od uzoraka ne nosim točkasti, cvjetni rijetko, dok su mi leopard i zmijski super.

Osim smeđih, Lucija ima i crne uske kožne hlače, a često nosi muške stvari, pogotovo jakne i veste

To sam prije sama kupovala, ali u posljednje vrijeme nagovorim dečka da kupi nešto što ću i ja nositi, zaključila je Lucija.

 

U videu pogledajte kako je bilo na snimanju naslovnice siječanjskog broja magazina Diva:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".