Ljepotica sa špice u pomalo frajerskom izdanju: "Sredila sam se jer su mi gotovo ispiti pa je vrijeme da malo izađem"

Naš Goran Čižmešija fotkao je damu koja zna kako izgleda idealna dnevna kombinacija
Vidi originalni članak

Maja Briški studentica je stomatologije, a u cool dnevnom izdanju fotkao ju je naš Goran Čižmešija. Maja ima i super razlog zašto se sredila:

Sredila sam se jer su mi gotovi ispiti pa je vrijeme da malo izađem. Radije nosim šilterice nego šešire, imam ih pet, a ova mi je omiljena.

Maja kaže da voli kombinirati različite uzorke, ali moraju biti pomalo i slični, dok jedino voli geometrijski print. Nosi kaput New Era, kaput iz Primarka, majicu iz Zare, maminu vestu, H&M torbicu i Stradivarius čizme. 

 

U gostima nam je bio i Mario Petreković! 😎 Pitali smo ga: jednostavno ili komplicirano? Janjetina ili odojak? Tom Cruise ili mačak Tom? 😂 I još puno toga...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".