Ljepotica sa špice: Jedan neobičan kaput i dvije savršene kombinacije

Naš Goran Čižmešija fotkao je djevojku u savršenom kaputu!
Vidi originalni članak

Ona je studentica arheologije i antropologije, a gradom je prošetala u savršenom kaputiću u kojem se definitivno ne može proći nezamijećeno.

Radi se o Dori Horvat koju je naš Goran Čižmešija fotografirao u dva različita stylinga, a u oba glavnu riječ vodi upravo kaput koji potpisuje domaći brend Iggy by Igrajna Vargek. 

U prvoj kombinaciji nosi npsi košulju iz second hand shopa, hlače iz Zare, torbu iz Stradivariusa i Aldo cipele, a u drugoj također cipele iz Alda, a od tamo je odličan kovčežić. Dora je otkrila: 

Uvijek sam sređena i uvijek nosim štikle i cvjetiće u kosi. Slinila sam za ovom torbicom valjda mjesec dana pa mi ju je dečko jučer kupio kao rani poklon za Valentinovo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".