Ljepotica sa špice nosi zaboravljene sandale koje smo obožavali kao klinci, a sad su omražene

Gumena inačica ovih sandala bila je rezervirana samo za plažu!
Vidi originalni članak

Kad promatramo odjevnu kombinaciju ove ljepotice s Cvjetnog trga, teško je izdvojiti samo jedan komad. Popularna pletena torba i metalik suknja u genijalnim bojama definitivno su zvijezde ovog outfita, no ono što nam je posebno zapelo za oko njezine su sandale.

Takve sandale, samo u gumenoj verziji, većina je nas nosila na plažu dok smo bili klinci, a ove su nam se godine ponovno vratile u modu. Sve je započeo Gucci kad je izbacio omražene sandale u maslinasto zelenoj boji i "nabio" im paprenu cijenu od gotovo tri tisuće kuna. Iako nas taj model baš i nije oduševio, moramo priznati kako su nas sandale ove ljepotice osvojile na prvu, pogotovo u toj srebrnoj boji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".