Ljepotica iz centra Zagreba: 'Volim cool oversized komade, karakterni su, a opet se s njima može postići i malo elegancije'

Goran Čižmešija u gradu je fotografirao djevojku čiji nas je smisao za modu osvojio na prvu
Vidi originalni članak

Volimo efektne stajlinge zbog kojih se naši sugovornici ističu modnim izborom, a jedan takav pokazala je Nina Novosel. U savršenom zimskom izdanju fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a ona je za Divu rado podijelila nekoliko detalja o svojem stilu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer je hladno, pa sam obula i Uggsice. Volim cool oversized komade, karakterni su, a opet se s njima može postići i malo elegancije. Uske hlače ne podnosim, nosim još eventualno neke hlače ravnih nogavica u „boyfriend“ stilu – otkrila je Nina.

– Ovaj put imam odjeću neutralnih boja, a dodala sam torbicu u življoj boji, ali zna se desiti i obratno, da odjeća bude u živim bojama. Sve ovisi o vremenu, danas je hladno, pa sam to oživjela sa torbicom. Roza mi je omiljena boja, a uzorke baš ne nosim, ali ako bih neki odabrala, onda bi to bio leopard. Nosim i elegantniju obuću, ali najčešće sa niskom petom – dodala je.

Odabrala je klasičnu smeđu bundu koja nikada ne izlazi mode i jedan je od odjevnih komada koji je uvijek korisno imati u ormaru. Ispod bunde, sive hlače uparila je sivom hoodie majicom. No, za oko nam je najviše zapela stajliš torbica koja je donijela dozu elegancije i chica u cijelu kombinaciju.

Sjajan događaj za početak blagdanske sezone: Bajkovit, predbožićni Diva Winter party oduševio mnoge zvijezde
Tekući puderi koji su najbolji izbor za hladnije mjesece i nadolazeću zimu
6 modela crnih čizama koje je uvijek dobro imati u ormaru jer sjajno izgledaju na sve kombinacije

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".