Ljepotica iz centra Zagreba: 'U zadnje vrijeme više se bavim stilom svog supruga, nego svojim'

Lijepa i modno osviještena Nikolina pozirala je Čižmešiji u elegantnom stajlingu prije dvije godine, a tada je rekla da sve više bira ženstvene kombinacije koje su svevremenske
Vidi originalni članak

Nikolina Grbavac inženjerka je informatike i informatička dizajnerica, a u ljeto 2019. godine pozirala je našem Goranu Čižmešiji u odjevnoj kombinaciji u kojoj jednostavno nije mogla proći nezamijećeno. Ona je prava ljetna - lepršava, efektna i udobna, a bež nijanse u kombinaciji s raskošnim uzorcima, Nikolini baš dobro pristaju.

Rekla nam je tada kako se sredila za šetnju gradom sa suprugom, a onda idu u šoping za njega:

- Čak se u zadnje vrijeme više bavim njegovim stilom nego svojim. Kad izlazim, trudim se da ne nosim crno, nego da su boje žive. Crna mi je nekad bila najdraža, sad mi je favorit za poslovne kombinacije. Izbjegavam je u slobodno vrijeme. 

Dodala je da, od crnih komada, voli jedino crne elegantne haljine golih leđa.

- Od uzoraka volim još i karirane, prugasti mi nisu omiljeni, kao ni cvjetići. Ipak, sve ovisi o kompoziciji kako su dizajnirani - ispričala je Nikolina za Divu prije dvije godine. Njezin nam je stajling tako dobar da ćemo modne ideje prepisati i ove tople sezone. 

Nikolina nam je još ispričala da životinjske uzorke nosi samo kroz modne dodatke - u kolekciji ima torbu i obuću s takvim uzorcima, a tu je i jedna eko-bunda.

- Volim nositi jarke boje, pogotovo crvenu i narančastu, a upravo i je narančasta ove godine omiljena. Moglo bi se reći da svake godine imam omiljenu boju. Imala sam već fazu da mi je sve bilo narančasto, imala sam i dugačak period crvene, ali i puder roze, što je klasika. Žutu si, s obzirom na moj ten, mogu priuštiti nositi, ali mi na kraju odabir pada na pastelno žute nijanse - ispričala je Nikolina tada za Divu i dodala kako je prije češće znala izlaziti iz okvira, no onda je počela sve više birati ženstvene i elegantne kombinacije koje su svevremenske. 

U galeriji pogledajte pronađite još inspiracije za ljetne odjevne kombinacije

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Najljepše salonke koje će se odlično uklopiti u svaku kombinaciju za svečanu prigodu

FOTO: Bershka 199,90 kn FOTO: Bershka 199,90 kn FOTO: Bershka 149,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 299,90 kn FOTO: Mango FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 179,90 kn FOTO: Uterqüe 950 kn FOTO: Uterqüe 950 kn FOTO: Uterqüe 950 kn FOTO: Uterqüe 850 kn FOTO: Uterqüe 950 kn FOTO: Uterqüe 850 kn FOTO: Uterqüe 850 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara FOTO: Zara 399,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".