Ljepotica iz centra Zagreba pokazala je što znači istaknuti se svojim stylingom!

Sve što na sebi nosi uopće ne viđamo često i odmah nas je osvojila
Vidi originalni članak

Prošetala je Cvjetnim trgom u totalno cool izdanju. Nosi haljinu u orijentalnom stilu oslikanu cvijećem. Cvijeće nosi i u kosi, a taj nam je detalj posebno divan. Osim toga za oko su nam zapele i njene odlične cipele. Ovakav model bio je vrlo popularan sedamdesetih godina, a moramo priznati, divimo se djevojkama koje uspjevaju nositi toliko visoke platforme i potpetice. 

Ona nosi ultravisoke narančaste sandale od brušene kože, a od detalja još i kockastu crnu torbicu. Kad podvučemo crtu ispod ovog stylinga, zaslužila je same petice i drago nam je vidjeti kada netko fura svoj stil i nosi ga tako dobro. U miksu svega, ova je ljepotica baš uspjela iskombinirati nespojivo. Bravo! 

Stilistica i blogerica Barbara Repe otkrila nam je što moramo imati u ormaru kako bismo ove sezone bile skroz stylish: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".