Liu Jo donosi neodoljive prijedloge svečanih outfita

Čipka kao kraljica elegantnih komada vlada kolekcijom
Vidi originalni članak

Liu Jo prijedlozi elegantnih outfita za predstjeće svečane dane donose mladenačke, prodorne, moderne te nadasve elegantne stylish komade koji daju mnoštvo mogućnosti za kombiniranje i kreiranje balansa između jednostavnosti i sofisticiranosti. Blagdani su odlično doba da unesete dašak glamura i otmjenosti u svoje ormare i da zablistate na domjenku, obiteljskom ručku ili poslovnoj blagdanskoj večeri.   

Neodoljiva haljina za pravi blagdanski ugođaj dolazi u crvenoj boji, a istinskoj Liu Jo ženi jamči sofisticirani izgled koji spaja romatičnost i senzualnu privlačnost u savršeno uravnotežen stil. Liu Jo uvijek prati aktualne trendove te kroz svoje krojeve odražava ženstven i elegantan stil što je posebno vidljivo u crnom kombinezonu kojem nećete moći odoljeti.

Elegantne haljine se fokusiraju na neovisnu i zavodljivu damu koja ne krije svoju ženstvenost.

Bez obzira na niske temperature, Liu Jo će u vama probuditi raskošnu toplinu blagdanskog ozračja. Uživajte u slavljeničkoj raskoši uz svečane kombinacije najatraktivnijih zimskih modela elegantnih haljina, kombinezona i suknji

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".