Lisca u pariškom svijetu čipke

Zima se još nije ni oprostila, a modni je svijet u mislima već u idućim sezonama. Što će biti u trendu istražili smo na sajmu u Francuskoj.
Vidi originalni članak

U Parizu se od 21. do 23. siječnja 2017. odvijao jedan od najvećih sajmova rublja Salon International de la Lingerie, na kojem je svoje trendi komade jesensko-zimske kolekcije 2017. predstavila i slovenska robna marka Lisca. Na prekrasnom izložbenom prostoru, koji se mogao vidjeti već prilikom ulaska, bilo je izloženo rublje Lisca i Cheek by Lisca za ovogodišnju jesensko-zimsku sezonu. Zavodljiva prozirnost, romantična čipka i moderne boje sigurno će oduševljavati iduće sezone, a poglede posjetitelja privukla je i manekenka u zavodljivom kompletu rublja nazvanom Queen Rose.

Na sajmu je 480 marki iz 37 zemalja predstavilo trendove za iduću sezonu. Čipka, čipka i još jednom čipka, u najrazličitijim kombinacijama vladat će nadolazećom sezonom. U kombinaciji s mrežastim tkaninama i tilom u idućoj sezoni sigurno ćete naglasiti svoju ženstvenost. A pored zavodljivosti svake godine sve više u prvi plan dolazi aktivan stil života, kojem su veliki naglasak dali i u Parizu.

Cjelokupno sajamsko zbivanje dopunile su brojne modne revije, na kojima su bile prikazane najmodernije priče vezane uz rublje i loungwear za jesen i zimu. Baš kao svake godine, na modnim se revijama predstavila i Lisca i oduševila posjetitelje. Predstavila se već na prvoj modnoj reviji pod nazivom »Dualizam«. Događanje se stupnjevalo modnim pričama – od nebeske miline, kad su manekenke nosile bijelo čipkasto rublje, a na glavama bijela pokrivala, pa do pakla, kad su među posljednjim vražjim izlascima bila i tri smjela komada rublja Lisca Selection iz serija Lady Moon i Queen Rose u crnoj boji.

Jednako tako Lisca je bila uvrštena i na specijalnu modnu reviju The Selection, na koju organizatori po vlastitom izboru uvrštavaju marke i modele za koje smatraju da su najmoderniji. Za reviju je bio izabran tirkizni čipkasti grudnjak triangel bralette Cheek by Lisca iz serije Beauty. Vrhunac sajamskih zbivanja u Parizu je Trend Forum, na koji stručnjaci svake godine uvrste pojedine setove rublja za koje misle da su glasnici trendova nadolazeće sezone. I ove se godine među nosioce trendova (trendsetere) ponovno uvrstila Lisca sa zavodljivim crvenim kompletom rublja Queen Rose, koji oduševljava trendi krojem, strastvenom crvenom bojom i bajkovitim vezom koji mu daje romantičan štih.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".