Limun žuto odijelo za šetnju gradom? Ona to može

Ilijednostavno nema stila?
Vidi originalni članak

Rita Ora nerijetko se nađe na popisu najgore odjevenih nakon gotovo svakog crvenog tepiha. Čini se kako popularna pjevačica jednostavno nema stila jer i za događaje koji ne zahtijevaju dress code bira neobične kombinacije. Drugačije nije bilo ni pri jednom pojavljivanju u šetnji New Yorkom kad je odabrala limun žuto odijelo. 

Riječ je o odijelu s potpisom brenda Osman koje je dio jesenske kolekcije, no Rita ga je usred lipnja uparila s jednostavnim, ali iznimno popularnim srebrnim sandalama na remenčiće te velikim ringovima koji su ove sezone jako veliki hit! 

Neobičan je i njezin izbor frizure. Naime, odlučila je šiške staviti na stranu, a kosu podići u visoku punđu - takvo stiliziranje kose veliki je hit ove sezone, no nismo sigurni koliko pristaje ovakvom outfitu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".