Limona osvaja modnu scenu

U muzejskom prostoru Moderne Galerije, u fashion društvu na reviji hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, zablistala je i Limona.
Vidi originalni članak

Brand Lei Lou predstavio je modnu kolekciju za predstojeću sezonu proljeće/ljeto 2018., uz koju se izvrsno uklopilo i najprirodnije blago gazirano bezalkoholno osvježavajuće piće - Limona.

Gosti su imali prilike osvježiti se, ali i zagrijati uz Limonu Đumbir Med, ujedno i novitet u liniji - jedinstveno osvježavajuće piće uz blago pikantnu i toplu notu u jednom. Uz predstavljene odjevne predmete za nadolazeću ljetnu sezonu, izvrsno je pristajala i već poznata Limona Original u novom ruhu te mediteranski okusi Limona Bazga i Limona Menta. Limona je rođena na Mediteranu, piće bogato limunom i limetom, jedinstvenog okusa i recepture, osvježavajuća i slatka. Uz poznatu i respektabilnu dizajnericu Aleksandru Dojčinović, očarala je i ostale uzvanike njene revije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".