Limitirani novčanik ponovo na kioscima!

Najljepši ovosezonski novčanik rasprodan je u rekordnom roku stoga se vraća u ekskluzivnoj limitiranoj seriji...
Vidi originalni članak

U ove tmurne dane dobro je sreću tražiti u sitnicama. Šalica dobre kave, novo izdanje najdražeg časopisa ( hint: nova Diva je na kioscima od 13.2), duga vruća kupka po povratku s posla ili pak sitnica s kojom ćete se nagraditi za uspješno preživljen kišni radni tjedan. Svaka od članica naše redakcije ima svoje favorite i male sitne tajne te navike koje ju posebno vesele no ono što nam je svim zajedničko jest naš Diva novčanik koji je dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

Ovaj praktični elegantni novčanik osim što je osvaja na prvi pogled vrlo je praktičan i multifunkcionalan. Jedna ga koristi umjesto make up torbice, druga kao novčanik dok trećoj služi kao simpatična clutch torbica u koju lako ubaci sve ono najpotrebnije pri brzom izlasku iz kuće. Nakon što je naš novčanik potpuno razgrabljen u čast mjeseca ljubavi, Diva je odlučila vratiti ga u prodaju samo za naše čitatelje. Želite li i vi počastiti sebe ili prijateljicu s ovim preslatkim limitiranim modnim dodatkom trk na kioske kako vam ne bi i ovoga puta iskliznuo iz ruku! Novčanik možete kupiti u kombinaciji s aktualnom mjesečnom Divom po cijeni od 36 kn!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".