Lijepoj Anji Alavanji dobro stoji rokersko izdanje, a hlače su joj jako trendi!

Jučer se u Sesvetama otvorio Five Star Outlet, a jedna od posjetiteljica bila je i Anja
Vidi originalni članak

Navikli smo da Anja ima baš dobar stil i sve što nosi dobro joj stoji. Ovaj put u ležernom izdanju lijepa voditeljica pokazala sam je kako isfurati najveće proljetne trendove. Formula za jednu dobru kombinaciju glasi ovako: nigdje bez traper jakne, karirani uzorak je uvijek dobra ideja, a torbica u jarkoj boji, pobići će cijeli styling. 

T-shirt s nekim rokerskim printom super se uklopio u cijelu priču, a karirane široke hlače i čizmice izgledaju odlično skupa. Cool remen upotpunio je cijelu priču, a Anja je za ovaj styling zaslužila čistu peticu. 

Put oko svijeta ili put u svemir? 🚀 Plastične operacije, da ili ne? Kratka haljina ili duboki izrez? 💃 Pogledajte 30 brzopoteznih pitanja s Anjom:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".