Lijepo nije uvijek najbolje - koje modele sandala NE kupiti ovog ljeta?

Kako vam ne bi samo stajale u ormaru...
Vidi originalni članak

Sezona bosih nogu konačno je pred nama pa je vrijeme da krenemo u potragu za idealnim sandalama! Žene kao žene, vrlo često dizajn cipele odlučuje hoće li one završiti u našoj kolekciji cipela, a tek onda na red dolazi udobnost... Ipak, na neke bi stvari trebalo pripaziti jer će vam ovako sandale stajati cijelo ljeto u ormaru, a to definitivno ne želite!

1. Pripazite na materijal

Materijal koji će najbolje odgovarati vašoj nozi definitivno je koža. Međutim, često nam se dogodi da nam za oko zapnu baš one lakirane ili sa satenskim vrpcama - međutim, problem je s takvim sandalama što nisu fleksibilne i ne možemo se nadati nekom sasvim laganom i bezbolnom koraku

via GIPHY

2. Ravno nije uvijek najbolje!

Kao i druga ravna obuća, potpuno ravne sandale loše utječu na zdravlje našeg stopala, ali i cjelokupno držanje. ljetne sandale često znaju biti napravljene isključivo od tankog i grubog potplata pa pripazite da izaberete one koje imaju barem malu petu ili neku mekanu potporu na kojoj će stopalo biti prirodno oblikovano.

3. Oprezno s remenčićima!

Znate one klasične sandale sa samo dva remenčića - jedan kod prstiju, a drugi na gležnju? Slažemo se da su idealne jer odgovaraju svakoj odjevnoj kombinaciji, no budite oprezni s njihovom kupnjom jer vam se može dogoditi da, ako su postavljeni previše "naprijed", mogu napraviti žuljeve na prstima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".