Lijepo ili ne baš? Ovi "ružno-lijepi" trendovi ušuljali su se u ormare!

Što neobičnije, ili ako baš moramo reći - ružnije, čini se da je to bolje!
Vidi originalni članak

Kad su se počele nositi tenisice na petu, svi su odlučno rekli - ne, dok nisu rekli - da... I tako sa svim trendovima koji nam na prvu i nisu baš "sjeli". Ove godine, više ih je no ikada, a estetika ružnog, koja se već godinama provlači kroz rad nekih dizajnera, postala je mainstream. Fashionistice su prije uživale u štiklama koje izgledaju poput malih umjetničkih djela, a danas se nose omražene natikače kakve su bile veliki hit ranih 2000-ih. 

Kad smo već kod cipela, definitivno treba spomenuti i tenisice. Kad su doživjele svoj veliki povratak prije nekoliko sezona, dobro poznati brendovi iz naftalina su izvadili svoje najpopularnije modele, a fashionistice štikle spremile u ormar. No, sada su se pojavili zaista čudni modeli, ali i one su, očito, našle svoju publiku. 

Pa onda još malo...

Naglasak na ovim čudnim trendovima je očito na modnim dodacima, pa su se tako najpoznatije modne cure zaljubile u sunčane naočale malih okvira, koje nas podsjećaju na Matrix. Istina, ne stoje baš svima, ali to i nije toliko važno, jer stvar je u tome da ih treba znati nositi!

Ne smijemo izostaviti ni torbice, a izgleda kako ćemo uskoro početi nositi one popularne torbice oko struka koje se znaju nositi i preko trupa. 

I na kraju moramo spomenuti i trapezice na steroidima. Jedva smo preživjeli povratak trapezica i zamijenile svoje skinny hlače njima, a onda je stiglo ovo...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".