Lijepa studentica u stylingu s pričom: 'Nosim maminu majicu koja je starija od mene...'

Suzana Horvat je studentica ekonomije i model, a u ovoj cool kombinaciji fotografirao ju je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Nosim maminu vestu koja je starija od mene, hlače sa štanda na Mykonosu, torbu Marc Jacobs i tenisice Converse, rekla nam je Suzana. 

Danas sam poželjela izgledati komotno, veselo i prpošno. Lijepo je vrijeme pa sam u hipi stilu, a kad je ružno vrijeme, onda sam rokerica i pankerica, sva u crnom.

Ova ljepotica u odličnom stylingu ispričala nam je i što nikada ne bi nosila, ali i kakav je njen ljetni stil. 

Od boja odjeće ne nosim rozu, osim na kupaćim kostimima, a na njima si ljeti priuštim lude boje i uzorke koje inače kroz godinu ne nosim. Ne bih nosila nešto što je vulgarno i usko, iako mi moji dragi ljudi govore da si obzirom na moju građu tijela mogu priuštiti usku odjeću, ali ja se ipak privatno u tome dobro ne osjećam. Poručila bih ljudima da se ne opterećuju markama, važno je kako to nosiš, netko u istoj robi kože izgledati skupo, a netko jeftino.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".