Lijepa studentica prava zna kako istaknuti duge noge, a pritom biti jako moderna i stajliš

Sako sam odabrala jer se ne zna kako će dan završiti, pa je dobro da imam i nešto elegantno, rekla je studentica prava Angela Vareškić
Vidi originalni članak

Promjenjivo vrijeme utjecalo je i na stil na zagrebačkim ulicama, a naš je Goran Čižmešija primijetio stajliš mladu damu koja mu je otkrila da su joj čizme pravi spas.

- Bilo je poluhladno, a kako sam željela imati gole noge, obula sam čizme. Sako sam odabrala jer se ne zna kako će dan završiti, pa je dobro da imam i nešto elegantno - rekla je studentica prava Angela Vareškić. Dodala je kako prati tendove, ali ih nosi ovisno o raspoloženju.

- Ljubičasta mi je omiljena boja, sve njene nijanse nosim već godinama - rekla je lijepa Angela. 

U nastavku se inspirirajte gležnjačama i čizmama idealnima za prve hladnije dane nove sezone: 

FOTO: Mango 999 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 899 kn FOTO: Mango 549 kn FOTO: Mango 599 kn FOTO: Mango 1199 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 549 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Zara 899 kn FOTO: Zara 899 kn FOTO: Zara 999 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: H&M 90 € FOTO: H&M 80 € FOTO: H&M 90 € FOTO: Stradivarius 799 kn FOTO: Stradivarius 799 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".