Lijepa studentica prava savršeno spaja najpopularnije traperice sezone i jarke boje

Odabrala je široki, trapez model, rezerviran za najodvažnije i spojila ga s nekim od klasika iz proljetnog ormara. Super modni trenutak prošlog je travnja zabilježio naš Goran Čižmešija, a mi se njime inspiriramo i ove tople sezone
Vidi originalni članak

Sunčani dani, koji nas prate u ovu jesensku sezinu, rezervirani su za jarke boje i vesele uzorke, a to zna i lijepa studentica prava koju je na špici fotografirao naš Goran ČižmešijaBlanka Perković za Divu je pozirala još prošlog travnja, a i ovih dana prepisujemo njezine odlične modne ideje. Tada je isfurala savršenu kombinaciju za svaki dan, a klasiku je odlično kombinirala s trendovskim komadima pa je rezultat bila kombinacija za čistu peticu.

- Što šarenije, to bolje. Baš volim ovakve nježne boje. Tulipani su slučajno ispali usklađeni s odjećom - ispričala je Blanka tada za Divu. Blanka je isfurala popularne traperice koje su hit još od prošle sezone, a to potvrđuju i kolekcije u omiljenim dućanima.

Nosi model koji ide u trapez, a "poderotine" mu daju cool prizvuk. Ovakve traperice imaju moć vizualno produžiti noge, no ipak je rezerviran za one modno odvažnije. Kombinirala ih je s bijelim tenisicama, must have komadom koji nas prati već godinama, a volimo ih jer pašu na sve. Za ovu šetnju gradom odabrala je ružičasti sako od tvida koji savršeno paše uz narančasti top, a stajling je upotpunila minijaturnom Louis Vuitton torbicom, modelom koji se nalazi na listi želja mnogih trendseterica.

Hela Puljić uspješno hendla biti najbolja stomatologinja i majka djevojčice: 'Uživam ljudima vraćati osmijeh na lice'
Modno osviještenoj dami svevremenska elegancija sjajno pristaje: 'Pratim trendove i nosim od svega po malo'
Najbolje maske za kosu koje Hrvatice obožavaju, a trenutno su na akciji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".