Lijepa pjevačica osvaja stylingom, a cijela kombinacija je 'second hand'

Dunju Ercegović, poznatiju i kao Lovley Quinces, fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Sve što danas nosim je second hand, osim natikača H&M, to su mi naudobnije koje imam, kaže Dunja. Nasmiješena je pjevačica otkrila da se često oblači u second hand shopovima. 

- Često se odijevam u second hand dućanima jer pokušavam smanjiti svoj doprinos brzoj modi. Nisam skroz izbacila šopingiranje u high street dućanima jer je to malo nemoguće. U seconds hand dućanima uvijek pronađem nešto po svom ukusu, često i baš to što sam tražila mjesecima, a uz to je i bolja kvaliteta materijala - priča. 

Uzbudljivo mi je što su to pravi vintage komadi što u potpunosti odgovara mom stilu, rekla je Dunja. 

Povampirim se kad sam u šopingu, u Uličnom ormaru sam već dio inventara koliko često tamo kupujem, oni su baš specijalizirani po vintage robi. Veći je gušt kupovati kad je nešto bagatela, a dobro je. U seconds handu sam počela kopovati kad sam došla na prvu godinu faksa pa je trebalo malo stegnuti pojas. Moram priznati da sam u početku imala averziju prema tome, ali kad vidiš te dobre, a povoljne komade, jako te brzo prođe taj negativan prvi dojam.

- Na Hreliću nikad nisam direktno kupovala odjeću, samo sam nekoliko put kupila odjeću od frendice koja je tamo kupila. Volim Hrelić, tamo ponekad kupujem stvari za uređenje interijera, ali se zbog gužve ne mogu koncentrirati i na kupovinu odjeće - kaže pjevačica. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".