Lijepa Nina Mia Čikeš s novom bojom kose i u šarenom outfitu izgleda fantastično

U lipnju je plavu kosu zamijenila crvenom i stoji joj odlično, a na jednom je zagrebačkom eventu dokazala kako je i jedna od najstajliš Hrvatica
Vidi originalni članak

Vrhunska glazbena poslastica očekuje ove jeseni sve obožavatelje svjetski poznatog glazbenika i producenta Marka Ronsona. Miller Genuine Draft donosi poseban doživljaj i iznimno iskustvo svim ljubiteljima njegovih hitova diljem svijeta zahvaljujući globalnoj kampanji Miller Music Amplified. Kampanja koja slavi glazbu obići će cijeli svijet i povezati svjetske metropole u priču koja će kulminaciju doživjeti na trodnevnom eventu u Budimpešti od 8. do 11. studenog gdje u ulozi headlinera nastupa Mark Ronson u nikad viđenom izdanju. Ovim povodom u samom središtu Zagreba, u popularnom Tesla baru, održan je party u znaku Marka Ronsona i Miller Music Amplified kampanje, a među okupljenima je bila i Nina Mia Čikeš. 

Prošli se mjesec na Instagramu pohvalila promjenom boje kose, a ova crvena nijansa joj zaista dobro stoji. Za ovaj outfit poigrala se kombinacijama uzoraka i boja. Sparila je gemoetrijski uzorak, kockice i prugice, a sve to izgleda baš dobro. Mix and match najbolje prolazi baš ljeti i sviđa nam se kako ga je Nina isfurala, a i njenu bismo mini torbicu odmah ukrali. Kad je moda u pitanju Nina je uvijek vjerna sebi, a ni ovaj put nije razočarala i zaslužila je čistu peticu.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".