Lijepa Izabel nosi kultnu dizajnersku torbicu koja baš nikad ne izlazi iz mode

Lady Dior torbica nadmašila je trendove i postala klasik u ormaru
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić, supruga našeg reprezentativca Matea, definitivno je jedna od onih dama na čiji stil treba obratiti pozornost. Na Instagramu je prati više od 430 tisuća ljudi, a ona obožavatelje često oduševljava svojim odjevnim kombinacijama u kojima kombinira high street komade s dizajnerskima. Rado bismo zavirili u njezin ormar jer je prava riznica modnog blaga - u kolekciji ima dizajnerska imena poput Chanela i Louis Vuittona, a zadnjim je outfitom pokazala još jedan kultni model.

Izabel je, naime, otputovala u London gdje će bračni par živjeti neko vrijeme, s obzirom na to da Mateo ide na posudbu u Chelsea, a odmah je pozirala na londonskim ulicama i pokazala savršenu odjevnu kombinaciju. Traperice je uparila s upečatljivim asimetričnim topom, a od modnih dodataka odabrala Lady Dior torbu koja je pravi modni klasik. Nalazi se na listi želja brojnih trendseterica, a dobra je investicija s obzirom na to da je "prešišala" sve trendove i jednostavno ne izlazi iz mode. Torba je napravljena od janjeće kože, a nije dostupna na web shopu, već se isključivo može kupiti fizički u trgovini što pokazuje o kakvom se ekskluzivnom komadu radi. 

Cijena ove torbice kreće se od približno 19 tisuća kuna, koliko je potrebno izdvojiti za najmanji model, do gotovo 30 tisuća, koliko je potrebno izdvojiti za onaj najveći.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".