Lijepa Iris Petrač prošetala Cvjetnim trgom u najpopularnijim tenisicama i s torbicom za pet!

Par 'statement' komada sve je još njoj treba da ležernu kombinaciju učini - fantastičnom!
Vidi originalni članak

Ona je zastupnica brenda Kedma za Hrvatsku, a njen stil jednostavno obožavamo. Tko još nije bezbroj puta pokrenuo temu o glomaznim tenisicama? Ovakve ne može isfurati baš svatko. Balenciagine su tenisice apsolutni hit već neko vrijeme i čini se kako ne namjeravaju sići s trona najpopularnijih, ili, bolje rečeno, djevojke ih ne namjeravaju prestati nositi. 

Dama sa zagrebačke špice pokazala je jedan odličan ležerni styling koji je toliko chic da smo ga poželjeli iskopirati od glave do pete. Uz Balenciaga tenisice nosi klasični skinny jeans dugi maslinastozeleni kaput i Gucci torbu s prepoznatljivim remenom i uzorkom. Ovakve su kombinacije odlične baš za svaku priliku, a uz jednostavan make up i cool podignutu kosu, sve je zaslužilo same pohvale.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".