Lijepa glumica u nepogrešivom crno-bijelom poslovnom outfitu: 'Kada imam sastanke, uvijek biram eleganciju'

Hrvatsku glumicu u šetnji Zagrebom fotografirao je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ornela Vištica hrvatska je glumica koja nas uvijek iznova oduševi svojom elegantnom pojavom, a u odličnom jesenskom outfitu uhvatio ju je svojim objektivom naš street style fotograf Goran Čižmešija. 

- Nosim mamin kardigan star 40 godina, majica je božićni poklon od prije dvije godine, remen je Zara, torba Nine West, hlače su no name, a cipele su Reserved - otkrila je Ornela koja se sredila za sastanak u gradu.

Crno-bijele kombinacije obožava, a sklona je i bijeloj koju najčešće kombinira uz plavu i crvenu.

- Volim i ostale boje, ali elegancija mi je uvijek crno-bijela. Od uzoraka ne nosim tigraste i leopard, ali zmijski zato dolaze u obzir - dodaje. 

U slobodno vrijeme lijepa glumica nosi i sportske stvari i tenisice, ali kada imam neke sastanke, uvijek bira eleganciju. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".