Lijepa ekonomistica uz kratke hlačice nosi upečatljive natikače koje trendseterice obožavaju već nekoliko sezona

Prisjetili smo se stajlinga Maje Tolić, kada je odabrala natikače na potpeticu koje je popularizirao brend Bottega Veneta, a fotografirao ju je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Maja Tolić ekonomistica je čija nam je prava ljetna kombinacija odmah zapela za oko. Rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a ovu je kombinaciju odabrala za vrući dan na zagrebačkom gradskom asfaltu. Prisjetili smo se njezinog outfita od prošlog ljeta jer se njime možete inspirirati i ove godine. 

- Ovu sam kombinaciju odjenula jer je ljeto i jer je vruće. Volim modne dodatke poput šešira i marama koje kombiniram na razne načine, poput ove marame koju sam svezala oko glave - ispričala je Maja prošlog kolovoza. 

Maja je dodala da u kolekciji i nema previše marama, ali zna kako ih kombinirati na različite načine i uz različite odjevne komade i modne dodatke.

- Uzorke najčešće nosim na odjeći, ali s obzirom na to da je ljeto, volim nositi bijelo koje upotpunjujem šarenim detaljima - rekla je tada ekonomistica. 

Inače, natikače kakve je odabrala Maja apsolutni su ljetni hit i jedan od najtraženijih modela obuće i ovog ljeta. Natikače s potpeticom i "podebljanim" prednjim dijelom popularizirao je talijanski luksuzni brend Bottega Veneta.

Sandale su ove sezone udobnije no ikada, a dolaze u prilično robusnim varijantama:

FOTO: Arhiva Dive Smeđe kožnate, Prada, My Teresa, 770 eura FOTO: Arhiva Dive Svijetloplave natikače, Birkenstock 1774, My Teresa, 320 eura FOTO: Arhiva Dive Crne kožnate sa srebrnim detaljima, Isabel Marant, My Teresa, 495 eura FOTO: Arhiva Dive Pletene šlape, Chloe, My Teresa, 550 eura FOTO: Arhiva Dive ‘Dad sandals’ od trapera, Givenchy, My Teresa, 795 eura FOTO: Arhiva Dive Kožnate maslinastozelene, Saint Laurent, net-a-porter.com, 595 eura FOTO: Arhiva Dive Crne kožnate, Jimmy Choo, My Teresa, 625 eura FOTO: Arhiva Dive Natikače s logotipom, Gucci, net-a-porter.com, 530 eura FOTO: Arhiva Dive Crne sa zakovicama, Valentino, My Teresa, 850 eura FOTO: Arhiva Dive Smeđe krznene, Marni, My Teresa, 750 eura

Zgodne sestre super stil imaju u malom prstu: 'Da živimo zajedno, vjerojatno bismo razmjenjivale odjeću'
Što je to teorija boje ruža za usne? Vizažistice objašnjavaju kako odabrati savršenu nijansu
Naša poznata dermatologinja o mladolikom izgledu Brada Pitta: 'Primjenjuje 360 rutinu, što znači da brine o svim faktorima'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".