Spojila nespojivo: Lijepa ekonomistica pokazala kako i poslovne kombinacije mogu biti baš zanimljive

Goran Čižmešija fotkao je ekonomisticu sa stvarno super stilom!
Vidi originalni članak

Ivana Habuzin Ille na prvu nas je osvojila kombinacijom u kojoj je spojila pomalo nespojive komade i dobila odličnu odjevnu kombinaciju! 

Ekonomistica nosi prsluk Ganni, sako Mango, torbu DeMellier, suknju H&M i tenisice Adidas. Na povratku s posla rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila:

Preobula sam se iz visokih peta u tenisice jer sam prije posla bila na treningu pa su mi ostale u autu, a sad obavljam nešto po gradu pa sam ih opet obula. Na posao baš ne nosim tenisice, pogotovo ne danas kad sam organizirala jedan poslovni skup pa nije red da ljude dočekam u tenisicama.

Kaže da privatno voli kombinirati elegantne i sportske komade, a čipku nosi samo kad je ublaži strogim komadima vojničkog stila, kao u ovoj kombinaciji. Zaključila je:

Prije sam nosila življe boje, a što sam starija, sve više nosim tamno i monokromatsko.

 

Upoznali smo žene koje su prve u povijesti (!) postale članice Kravat pukovnije! One su vojnikinje, konjanice i prave frajerice! 😎 I ne, nikada nisu pukle od smijeha na dužnosti 😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".