Lijepa ekonomistica nosi popularni ljetni modni dodatak i hit natikače za kojima trendseterice luduju

Maja Tolić odabrala je maramu i natikače na potpeticu koje je popularizirao brend Bottega Veneta, a fotografirao ju je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Maja Tolić ekonomistica je čija nam je prava ljetna kombinacija odmah zapela za oko. Rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji, a ovu je kombinaciju odabrala za vrući dan na zagrebačkom gradskom asfaltu.

- Ovu sam kombinaciju odjenula jer je ljeto i jer je vruće. Volim modne dodatke poput šešira i marama koje kombiniram na razne načine, poput ove marame koju sam svezala oko glave.

Maja je dodala da u kolekciji i nema previše marama, ali zna kako ih kombinirati na različite načine i uz različite odjevne komade i modne dodatke.

- Uzorke najčešće nosim na odjeći, ali s obzirom na to da je ljeto, volim nositi bijelo koje upotpunjujem šarenim detaljima, ispričala nam je ekonomistica. 

Inače, natikače kakve je odabrala ekonomistica apsolutni su ljetni hit i jedan od najtraženijih parova obuće ove sezone. Natikače s potpeticom i "podebljanim" prednjim dijelom popularizirao je talijanski luskuzni brend Bottega Veneta, a brzo su se njime inspirirali i brojni high street brendovi. 

Nose se mrežaste cipele; pogledajte izbor najljepših modela s dizajnerskih i high street potpisom:

FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 920 € FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 790 € FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 790 € FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Matchesfashion Jimmy Choo, 412 € FOTO: Matchesfashion Jimmy Choo, 375 € FOTO: Matchesfashion Bottega Veneta, 920 € FOTO: Net A Porter MiuMiu, 154 € FOTO: Net A Porter Gianvito Rossi, 790 €

Biste li nosili natikače poput njezinih? Jako su upečatljive, a torbica je pravi ljetni hit
"Danas sam se odlučila za čednu kombinaciju. Natikače su wow i ženstvene pa kompenziraju čednost gornjeg djela"
On u hit tenisicama, a ona u natikačama koje se neće svima svidjeti: Ukrali pozornost u crnom od glave do pete
Stylish mama nosi upečatljive natikače koje trendseterice ove sezone obožavaju; znamo gdje ih možete kupiti

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".