Lijepa dama zagrebačkim ulicama prošetala u tako genijalnom kompletu da je sve ostalo palo u drugi plan!

Odabrala je kukičani komplet u jarkim bojama koji je izvrstan odabir za zadnje ljetne dane
Vidi originalni članak

Volimo upečatjive odjevne kombinacije, a jednu takvu, u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, već je ukrala brojne poglede, pokazala je trgovkinja Alena Luburić. Dama divnog osmijeha pretprošlog je rujna rado pozirala našem Goranu Čižmešiji, a pritom mu otkrila i nekoliko detalja o svojem izvrsnom stilu.

- Ovaj komplet nosim prvi put. Volim šareno i komotno. Uglavnom pratim trendove, a nikad ne bih nosila tajice, kratke suknje i obuću s platformom. Preferiram modele s nižom potpeticom, a što sam starija, sve se udobnije osjećam u tenisicama - ispričala je Alena koja kaže kako u jako visokim petama nikad ne bi prošetala gradom.

Divna je dama odabrala genijalan kukičani komplet u jarkim bojama koji na zagrebačkim ulicama nije mogao proći nezamijećeno. Komplet je kombinirala s dizajnerskim mule natikačama, a blok potpetice idealan su odabir za svaki dan jer su praktične, a i dalje izgledaju jako chic.

Kombinaciju je upotpunila velikom torbom s istaknutim logom, a logomanija je i dalje veliki trend, što možemo zaključiti i po ponudi modela u dizajnerskim kolekcijama. 

U galeriji pogledajte što se ovog rujna nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Frizura '90s bouncy bob ' odgovara svima, lako se održava i idealna je za novu jesensku sezonu
Popularan Burberry baloner ponovno je in, a našli smo high street zamjene za dizajnerski komad
U tijeku je Tjedan mode u Londonu, a brojni poznati oduševili su odvažnim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".