Lijepa dama sa špice: "Nikad ne bih nosila tajice, chokere, poštarke kapice, ni beretke"

Goran Čižmešija fotkao je studenticu ekonomije koja stil ima u malom prstu!
Vidi originalni članak

U njezin jednostavan, ali šarmantan stil odijevanja odmah ćete se zaljubiti, a kaže kako ne podliježe trendovima. Anu Bota fotkao je naš Goran Čižmešija, a ona mu je otkrila:

Sredila sam se jer je blagdansko doba, a i sretna sam jer su praznici pa imam pauzu od faksa. Volim kapute, imam još sivi, bež i tamno zeleni kojeg i najviše nosim jer volim zelenu boju. Od trendi uzoraka preko dana nosim karirani, dok u leopard uzorku imam jednu haljinu za večernji izlazak.

Štikle nosi samo za van, a preko dana voli nisiti bajkerske čitme koje ponekad kombinira uz haljinu pa to ispadne cool. Kaže da nikad ne bi nosila tajice, chokere, poštarke kapice, ni beretke:

Volim šešire ali ih za sada još nemam hrabrosti nositi, možda se ohrabrim pa za početak nabavim neki diskretan.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".