Lijepa brineta zna koji je najpopularniji komad sezone, ali nosi nešto drukčiji model

Rezultat ove odjevne kombinacije - bez greške!
Vidi originalni članak

Teddy coat u bijeloj ili boji bijele kave, ove sezone mogli ste vidjeti doslovno - posvuda. I ova ljepotica izabrala je takav komad, ali izgleda poput nekog hibrida između klasičnog kaputa na dvoredno kopčanje i teddy coat bundice. Glavnu tiječ u njenoj kombinaciji vodi, naravno, baš taj komad, a nama se sviđa kako je ispod njega zimi zube pokazala s džemperom narančaste boje i leopard uzorkom. Leopard se ove sezone, u svom klasičnom izdanju - crnosmeđem, vratio na velika vrata. U omiljenim high street brendovima poput Zare, H&M-a i slično, možete pronaći doslovno sve u tom uzorku, a čini se kako ćemo u sljedećoj sezoni baš svi biti "okupani" u leopardu. 

Ostatak kombinacije ove ljepotice sa zagrebačke špice je vrlo jednostavan. S običnim trapezicama, crnim gležnjačama, retro naočalama i klasičnom torbicom, možete napraviti sve, a ona izgleda baš dobro.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".