Lijepa brineta s Cvjetnog svojim je odvažnim oufitom pokazala da je prava trendseterica

Stylish djevojku u centru grada fotografirali su naši street style fotografi
Vidi originalni članak

Osjetno više temperature na ulice su izmamile izvrsne odjevne kombinacije. U jednostavnom, no izrazito efektnom outfitu prošetala se i ova stylish brineta koja je svojim odvažnim lookom održala modnu lekciju. 

Odjenula je predobre traperice širokih neporubljenih nogavica koje su upotpunjene kariranom postavom, a s njima je uparila meki bijeli džemper. Kombinaciju je nadogradila krem kaputom koji je oko struka povezala dojmljivom tamnozelenom torbicom čime je naglasila svoju odličnu figuru. U cijeli outfit odlično su se uklopile bijele tenisice u koje je ova zgodna djevojka inovativno uvukla crne vezice i time pokazala da je prava trendseterica. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".