Lijepa brineta osvaja osmijehom, ali i super stajlingom čija je glavna zvijezda upečatljiva suknja

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao Josipu Čavrlj, inače specijalisticu javne uprave, a svojom nas je pojavom i simpatičnošću osvojila na prvu. Fotografija je nastala prošlog ljeta, no njene modne ideje prepisujemo i ovog vikenda.
Vidi originalni članak

Ako volite bogate uzorke i lepršave ljetne kombinacije, zasigurno će vam se svidjeti stajling kojeg je isfurala Josipa Čavrlj, inače stručna specijalistica javne uprave. Nju je, s osmijehom od uha do uha, fotografirao naš Goran Čižmešija još prošlog ljeta, a nas je osvojila simpatičnošću i smislom za modu.

– Volim zemljane boje i općenito sam uvijek u tamnijim i zagasitijim bojama, ali zato volim miksati uzorke. Trendove baš ne pratim, a kad je u pitanju odabir obuće, češće sam u ravnome, nego na visokim potpeticama – rekla je prošle godine lijepa Josipa i prošetala gradom u natikačama koje su vrlo popularne posljednjih nekoliko godina. 

Josipa je odabrala crno-žutu suknju midi dužine i upečatljivog uzorka koji na špici nije mogao proći nezamijećeno. Dozu romantike kombinaciji je dodala odabravši top koji je kombinacija baršuna i čipke, a sve je upotpunila klasičnim komadima - crnim natikačama i bež torbom, dodacima koji baš nikad ne izlaze iz mode. 

Preferirate li ravne cipele, obratite pozornost na modele koje smo izdvojili u galeriji:

FOTO: Zara Ukrašene špagerice 29,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke sa životinjskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Kombinirane espadrile na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ukrašene špagerice 29,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke od brušene kože s kopčom 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne cipele s otvorenom petom 17,99 EUR FOTO: Zara Ravne cipele otvorene pete od rafije 29,95 EUR FOTO: Zara Kožne balerinke s otvorenom petom i volanima 35,95 EUR FOTO: Zara Metalizirane mekane kožne mokasinke s kopčom 45,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke s kićankama 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne cipele s otvorenom petom i ukrasom 35,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke s otvorenom petom 35,95 EUR FOTO: Zara Traper špagerice 29,95 EUR

Volani, žuta boja i visoki prorez: Ljepotica sa zagrebačke špice nosi savršenu ljetnu haljinu i pristaje joj kao salivena!
Ako ovih dana želite ležernost, prepišite njezinu ideju: 'Volim sve što je upečatljivo i što razbije neku klasičnu kombinaciju'
Elegancija kakvu ne viđamo često: Torba i sandale modni su klasici, a osmijeh najbolji modni dodatak:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".