Liječnica uvijek oduševi smislom za modu: Izvrsno joj pristaje morski stil, a razne prugaste uzorke odvažno kombinira

U ljetnoj modnoj filozofiji Nevenke Ivančec-Jakovac ne vrijedi "manje je više" pa je iskombinirala nekoliko prugastih uzoraka, što joj odlično pristaje
Vidi originalni članak

Nevenka Ivančec-Jakovac lice je koje rado sretnemo na zagrebačkim ulicama, a ona uvijek rado pozira našem Goranu Čižmešiji i pokaže modno izdanje koje prati niz pozitivnih komentara i komplimenata. Liječnica i anesteziologinja odličan smisao za modu ima u malom prstu, što je potvrdila još jednim stajlingom, pravim morskim. Nastao je sredinom srpnja, a sad smo ga se rado i prisjetili jer je odlična inspiracija.

– Prugice sam odabrala kao asocijaciju na more i ljeto – rekla je tada liječnica i za šetnju gradom odabrala kombinaciju u kojoj glavnu riječ vodi neodoljivi prugasti uzorak, posebno popularan u ljetnim danima. Nosi se od glave do pete, kao i na detaljima, a najpopularniji su izbor ipak prugaste majice, pogotovo u spoj plave i bijele boje.

Modno osviještena liječnica i anesteziologinja preferira filozofiju "više je više" pa je efektno spojila nekoliko prugastih uzoraka. Baza stajlinga bile su bijele hlače i top, a prugaste balerinke i sako savršeno su ih nadopunili. Torba s uzorkom idealna je jer u nju stane sve za svakodnevne obveze, a šešir ne samo da čuva od sunca, nego je i chic modni dodatak. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".