Liječnica Musić Milanović vjerna je poslovnoj eleganciji: Izvrsno joj pristaju klasični komadi

Sanja Musić Milanović sa Zoranom Milanovićem posjetila je New York, a za posjet Sveučilištu Columbija odabrala je elegantan poslovni stajling
Vidi originalni članak

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović posjetili su Sveučilište Columbia, a liječnica i prva dama tom je prigodom pokazala još jedan izvrstan stajling kojim se možete inspirirati u poslovnim i formalnijim prigodama. Musić Milanović ostala je vjerna svojem elegantom stilu pa je za ovu prigodu odabrala kombinaciju tamnoplave suknje i klasičnog sakoa. 

Kostim je upotpunila bijelom košuljommust have odjevnim predmetom i u muškoj i u ženskoj garderobi u kojeg vrijedi uložiti jer je nosiv godinama.

Poigrala se s detaljima pa je stajling zaokružila smaragdnozelenim šalom, brošem i decentnim naušnicama. 

Kad su u pitanju šminka i frizura, nije napravila odmak od jednostavnosti koja joj pristaje izvrsno pa je raspustila kosu s razdjeljkom po sredini, a usne je naglasila crvenim ružem, vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici s kojim je često imamo prilike vidjeti. 

Još izvrsnih stajlinga Sanje Musić Milanović pronađite u galeriji

FOTO: Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

Preminuo Willie Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda iz serije "Seks i grad"

Najpoželjnija torba i efektna košulja izvrsno pristaju Jadranki Sloković, jednoj od najbolje odjevenih Hrvatica

PR menadžerica super nosi mini haljinu i glomazne čizme, a otkrila je i odličan trik koji ćemo svakako isprobati

Tenisice koje su osvojile modni svijet: Najpopularniji jesenski model gotovo uvijek se rasproda u par minuta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".