Ležeran stil

Mlada hrvatska glumica poznata je po neosporivom glumačkom talentu no i uvijek originalnom stilu...
Vidi originalni članak

Petra Kurtela na posljednjoj večeri Cro a Portera zablistala je u mladenačkoj i zanimljivoj kombinaciji. Hlače visokog struka kombinirala je bijelom košuljom i super popularnim Adidas Superstar tenisicama a od modnih dodatka odlučila se za ženstveni ukras u kosi. 

Drugi se put odabrala je jednostavnu majicu s printom, neutralni kaput i šarene tenisice koje je kombinirala s istim hlačama visokog struka. Uz tamno crveni ruž ovu je urbanu kombinaciju transformirala u večernji look kojeg obožavamo. Uz dobre basic hlače poput Petrinih mogućnosti su bezbrojne stoga vam donosimo naš prijedlog hlača vrlo sličnog kroja uz koje i vi možete postići sličan izgled.

my favourite

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".