Ležeran stajling dugo nije izgledao ovako dobro: Prepišite odlične modne ideje poduzetnice čiji stil obožavamo!

Goran Čižmešija nekoliko je puta u gradu "ulovio" Maju Blažević, a sad je pozirala u nešto ležernijem izdanju
Vidi originalni članak

Petak je uvijek dan za nešto ležernije stajlinge, a ako i dalje želite izgledati cool i chic, onda će stajling modno osviještene poduzetnice poslužiti kao jako dobra inspiracija. Ona je Maja Blažević i već je par puta pozirala našem Goranu Čižmešiji i dobila niz pozitivnih komentara za svoje odjevne kombinacije. Prošlog je prosinca pokazala, kako sama kaže, "futuristički" stajling i ispričala više detalja o svojem stilu:

- Ova mi je kombinacija udobna, a i u njoj se osjećam futuristički. Vjerna sam neutralnim tonovima, a tenisice sam obula da to sve malo omekšaju. Osim toga, praktične su mi i kad idem s djecom u grad. 

Odabrala je nekoliko jesenskih i zimskih klasika, no super su odmak od onog što inače vidimo u uličnoj modi pa ih je Maja isfurala tako da je svemu dala vlastiti stilski potpis. Hlače su same po sebi statement odabir, a visoki struk odlično izgleda kad se kombinira sa "skraćenim" puloverom u mint nijansi. 

New Balance tenisice postaju sve popularnije među ljubiteljicama mode, a efektan sivi model super se uklopio u Majin stajling. 

Puf-jakna poput Majine je broj jedan kad su u pitanju jesenski trendovi - dugačke, kratke, jednoboje, sa šarenim uzorcima... Ove sezone nose se svi modeli prošivenih jakni, a osim što su stvarno tople, moramo priznati da izgledaju jako cool.

Maja je kombinaciju zaokružila neobičnim sunčanim naočalama koje se ne bi svatko odvažio isfurati i Stella McCartney dizajnerskom torbom za koju se može reći da ima kultno mjesto u svijetu modnih dodataka. 

Čizme na vezanje uvijek su dobrodošle u kolekciji: Nikad ne izlaze iz mode i lako se kombiniraju
Blowout frizura sjajna je za hladne jesenske dane, a ovaj stil posebno je trendi
Putovanje kroz vrijeme i umjetnost: 'Izložba umjetnost parfemskih flakona 19. stoljeća'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".