Ležeran stajling dugo nije izgledao ovako dobro: Prepišite odlične ideje poduzetnice čiji stil obožavamo!

Goran Čižmešija nekoliko je puta u gradu 'ulovio' Maju Blažević, a 2021. je pozirala u nešto ležernijem izdanju
Vidi originalni članak

Kraj tjedna uvijek je odličan za nešto ležernije stajlinge, a ako i dalje želite izgledati cool i chic, onda će stajling modno osviještene poduzetnice poslužiti kao jako dobra inspiracija. Ona je Maja Blažević i već je par puta pozirala našem Goranu Čižmešiji i dobila niz pozitivnih komentara za svoje odjevne kombinacije. Prošlog puta je pokazala, kako sama kaže, 'futuristički' stajling i ispričala više detalja o svojem stilu:

- Ova mi je kombinacija udobna, a i u njoj se osjećam futuristički. Vjerna sam neutralnim tonovima, a tenisice sam obula da to sve malo omekšaju. Osim toga, praktične su mi i kad idem s djecom u grad. -

Odabrala je nekoliko klasika, no super su odmak od onog što inače vidimo u uličnoj modi pa ih je Maja isfurala tako da je svemu dala vlastiti stilski potpis. Hlače su same po sebi statement odabir, a visoki struk odlično izgleda kad se kombinira sa 'skraćenim' puloverom u mint nijansi. 

New Balance tenisice postaju sve popularnije među ljubiteljicama mode, a efektan sivi model super se uklopio u Majin stajling. 

Puf-jakna poput Majine je broj jedan kad su u pitanju trendovi - dugačke, kratke, jednoboje, sa šarenim uzorcima... Ove sezone nose se svi modeli prošivenih jakni, a osim što su stvarno tople, moramo priznati da izgledaju jako cool.

Maja je kombinaciju zaokružila neobičnim sunčanim naočalama koje se ne bi svatko odvažio isfurati i Stella McCartney dizajnerskom torbom za koju se može reći da ima kultno mjesto u svijetu modnih dodataka. 

Veliki šoping vodič: 30 modela suknji do 50 eura koje nosimo ovog proljeća
Činjenice o brzoj modi zbog kojih ćete razmisliti dvaput prije svake kupnje i odlučiti se na održiviju varijantu
Kraljica Letizia sjajno nosi vječnu klasiku uz cipele koje su hit svake proljetne sezone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".