Ležeran, ali sasvim cool: Odličan look koji kombinira udobnost s modnim klasicima

Muškarac, koji je htio ostati anoniman, gradom je prošetao u ležernoj kombinaciji, no posebno nas je oduševio njegov karirani kaput.
Vidi originalni članak

Volimo u zagrebačkoj uličnoj modi vidjeti različite stilove i modne kombinacije, a jednu jednostavnu i jako cool kombinaciju odabrao je sugovornik odličnog stila kojeg je fotografirao naš Goran Čižmešija

Muškarac, koji je htio ostati anoniman, gradom je prošetao u ležernoj kombinaciji, no posebno nas je oduševio njegov karirani kaput koji je cijeli look digao na višu razinu. 

Decentni karirani uzorak savršeno se uklopio uz ostatak odjevne kombinacije te u paletu boja koje je izabrao. Crne cargo hlače upario je s bijelim, sportskim tenisicama te bijelom hudicom, a za detalje je odabrao cool i retro sunčane naočale.

Za hladno zimsko vrijeme: Must have kaputi iz Zare za svaku priliku!

FOTO: Zara Dugi kaput, 139,00€ FOTO: Zara Kaput uz tijelo, 69,95€ FOTO: Zara Vuneni kaput s pojasom, 129,00€ FOTO: Zara Dugi kaput, 139,00€ FOTO: Zara Kaput, 129,00€ FOTO: Zara Jakna, 49,95€ FOTO: Zara Kaput ravnog kroja, 119,00€ FOTO: Zara Kaput ravnog kroja, 99,95€ FOTO: Zara Kaput na preklop, 69,95€

Tata i kći pokazali da je dobar stil nasljedan: Ona u it čizmama, a on u kožnim hlačama i cool džemperu
Kako odabrati kremu za njegu lica? Donosimo favorite s kojima će koža biti zdrava, sjajna i meka
Srca u prvom planu: Mango uoči Valentinova izdao novu kolekciju nakita

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".