Leyla, Helena, Tea, Anita... Pogledajte tko su atraktivne i ambiciozne supruge i djevojke Dinamovaca

Najvatrenije ih bodre na stadionu, s njima su u pobjedi i porazu, a na društvenim mrežama ističu koliko su ponosne na njihovu igru
Vidi originalni članak

Helenu Matić mnogi nazivaju dvojnicom Meghan Markle, a atraktivna brineta odmah je osvojila javnost svojom pojavom. 24-godišnja djevojka Dominika Livakovića za portal Diva.hr otkrila je da studira industrijski dizajn na TTF-u, a pozirala je s psićem Cruzom.

Njezin profil na Instagramu prava je riznica modne inspiracije, a Divi je otkrila i male tajne svojeg stila:

- Spoj sakoa i tenisica jedno je od mojih svakodnevnih izdanja, a volim karirane retro-uzorke. Preko dana najčešće nosim tenisice, a za izlazak obujem visoke pete.

Helena se bavi klizanjem te je članica kluba “Zagrebačke pahuljice”, a s Dominikom je u vezi od ljeta 2017. On je jednom prilikom za IN Magazin izjavio da mu Helena mnogo znači te im razdvojenost teško pada. No, kad su skupa, vole otputovati negdje - obišli su Abu Dhabi, Pariz, Dubai... Rado su viđeni gosti i na društvenim događanjima.

Osim Heleninog, prava modna oaza je i Instagram-profil Leyle Hajrović, supruge Izeta Hajrovića. Bračni par ima nadimak #TheHajros, a Leyla mu je bezrezervna podrška. Naravno, i na susretu protiv Viktorije navijala je sa stadiona, a pobjedu su proslavili u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

29-godišnja Leyla ne krije koliko je ponosna na svog Izeta koji je, inače, od nje mlađi dvije godine, a vjenčali su se prije gotovo pet godina. Švicarka rodom iz Travnika za Jutarnji list otkrila je da se bavi administracijom i računovodstom u očevoj tvrtki za transport, a ne krije ljubav prema šminki pa bi jednog dana voljela otvoriti vlastiti beauty salon.

Ambiciozna dama na Instagramu broji više od 52 tisuće pratitelja koje svakodnevno veseli svojim fotografijama, najčešće onima s putovanja ili popularnih #ootd, tj. odjevnih kombinacija. Na ormaru bi joj pozavidjela svaka trendseterica jer obiluje high street i dizajnerskim komadima. Tu je nekoliko Hermes torbica (inače, za njih postoji red čekanja te kažu kako su bolje ulaganje od dionica!), Louboutin cipele, Chanel model, kao i nezaobilazan trend logomanije kojeg isfurava na svemu - od torbi preko jakni pa do upečatljivih cipela.

Jednom prilikom, obožavatelji na Instagramu pitali su je planiraju li #TheHajros prinovu, a ona je znatiželjnicima odgovorila:

- Puno mi vas postavlja pitanje o planovima za dijete i nekako mi nije jasno zašto. Kao da netko tko je u braku mora odmah imati djecu. Općenito u našem životu gotovo ništa ne planiramo jer je skoro nemoguće kad si nogometaš. Nama je odlično tako kako je, a u trenutku kad budemo željeli i bude suđeno, dogodit će se i sve vezano za “juniore“.

A da čekaju prinovu, prije dva mjeseca upravo je putem Instagrama objavio bračni par Gavranović. Anita i Mario odrasli su u Švicarskoj, a u braku su od 2016. godine - upoznali su se u Zürichu u butiku u kojem je Anita radila, a vjenčali se u Luganu nakon četiri godine veze.

Za Badnjak su objavili zajedničku fotografiju ispod koje su napisali “Sretan Badnjak svima od nas troje“, čime su obznanili da će postati roditelji.

Najbolji nogometaš utakmice protiv Viktorije, Bruno Petković, ima i prekrasnu podršku. 19-godišnja Tea Slavica studira međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology, a na Instagramu pozornost plijeni lijepim licem, fantastičnom linijom i dugačkom smeđom kosom.

Na fotkama se vidi kako je velika ljubiteljica mode, a u opis profila stavila je “Moj život, moja pravila“.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".