Leyla Hajrović u tri besprijekorna stajlinga: 'Obožavam kapute. Svaka žena mora imati u ormaru jedan fini kaput'

Goran Čižmešija donosi tri stajlinga Leyle Hajrović čije kombinacije rado pratimo na društvenim mrežama. Fotografirao ju je na Pariškom tjednu mode koji je završio u srijedu.
Vidi originalni članak

U Parizu je završio Tjedan mode, a naš Goran Čižmešija nije propustio zabilježiti najbolje od ulične mode. Nekoliko mu je puta rado pozirala i Leyla Hajrović. S pratiteljima na društvenim mrežama, kojih je više od 230 tisuća, rado dijeli svoje odjevne kombinacije, a sada je našem fotografu za Divu ispričala nekoliko detalja o tri stajlinga koja je prošetala francuskom prijestolnicom.

Jedan od outfita koje je Leyla pokazala bilo je odijelo u nježnoj nijansi kadulje, kombinirano s efektnim ljubičatim salonkama.

- Ovo sam odijelo odabrala jer sam imala privatnu prezentaciju u Boucheronu pa sam htjela nositi neku modernu varijantu, a opet dovoljno neutralnu da ne zasjeniti nakit. Na tom eventu sam bila na poziv Andriane Gazić iz Farfetcha i u dva sata su nam predstavili cijelu svoju povijest i mogli smo isprobati najposebnije komade nakita iz njihove kolekcije - ispričala je modno osviještena Leyla te se osvrnula i na svoj drugi stajling, u kojem je glavnu riječ vodio genijalan kaput upečatljivog uzorka.

- Obožavam kapute. Svaka žena mora imati u ormaru jedan fini kaput. Obožavam pastelne i sive tonove. Ovo mi je idealan outfit za slobodno vrijeme, kao što je primjerice danas kada idem na ručak s prijateljicom. Danas nemam poslovnih obaveza pa sam se mogla odjenuti malo ležernije. Ovo sam totalno ja! - ispričala je, rekavši kako crno i tamne boje nosi samo kada su u pitanju zima i neki jako elegantni događaji.

- Trenutno moj suprug Izet i ja živimo u Grčkoj pa sam još uvijek u ljetnom moodu, barem što se tiče svijetlih boja - kaže. 

Čižmešija je zabilježio i najelegantnije, večernje izdanje, kada ju je fotografirao nakon Balmain revije. Tada je isfurala efektnu kombinaciju s Farfetcha, sastavljenu od Balmain kompleta, Bottega Veneta torbe i cipela Amina Muaddi. 

 

Ako razmišljate o kupnji novih cipela, inspirirajte se modelom kakvog nosi Veljača, totalni su hit

Majstorica za obrve otkriva tajnu savršeno oblikovanih obrva: "Bacite pincetu iz ruku"

Naučite oprati kosu kod kuće na način da ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona

Ona nosi it jesenske komade od glave do pete: 'Obožavam balonere, izmjenjujem ih sa sestrom'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".